Välkommen till Linköpings Motorstadion

Här till höger ser du en översiktskarta på området och de olika delarna som erbjuds här. Förutom de event som våra vänner erbjuder så kan ni även läsa om våra egna event här under. Är det något ni funderar över ska ni inte tveka att ta kontakt med oss.

Välkommen till Trafikövningsplatsen på Linköpings Motorstadion.

Vi har halka året runt. 

Här finns en av landets största halkbanor som betjänar hela länet. Här bedrivs Riskutbildning både av körkortselever, privatister, företag och organisationer. Utbildningen bedrivs kontinuerligt hela året om. Sedan starten 1979 har flera hundratusen människor utbildats vid halkbanan här.
Läs mer om halkbanan här

Varför utbilda Era anställda i att köra bil?

Kan alla i Er organistation hantera det fordon Ni dagligen kör i tjänsten?

I en risksituation är det svårt att förutsäga både den egna reaktionen och bilens beteende. Genom att utbilda personalen här, ger Ni dem en värdefull erfarenhet och insikt om hur man på bästa sätt kan undvika onödiga risker i trafiken. Ni ökar även möjligheterna att klara en riskabel situation genom att Ni övat på detta. Oavsett om Ni har personbilar, minibussar, bussar eller lastbilar, så kan vi anpassa övningarna efter Era önskemål på både torrt och halt underlag. Det finns även möjlighet att hyra trafikövningsplatsens personbilar.

Era bilar får ha sommardäck eller friktionsdäck, men INTE dubbdäck.